Jacob Dinesen

JACOB DINESEN

Dato: 27.04.2018 kl. 20.00
Dørene åbnes kl. 19.00
Ståpladser

JACOB DINESEN RÅDER BOD PÅ UDSOLGTE SHOWS OG ANNONCERER TO HELT SÆRLIGE EKSTRAKONCERTER I AABENRAA OG KØBENHAVN

Trods mere end 100 koncerter landet over, er mange fans gået forgæves til Jacob Dinesens koncerter. Derfor inviterer den sønderjyske rockmusiker nu publikum til to helt særlige koncerter – én i hjemegnen Sønderjylland og én i hovedstaden. Koncerterne er de to eneste i foråret og finder sted i Arena Aabenraa 27. april og i Forum, København 28. april. 

Det seneste halvandet år har den kun 21-årige Jacob Dinesen fra Tønder arbejdet ihærdigt for at følge med den voksende efterspørgsel i kølvandet på udgivelsen af albummet ‘Brace Against The Storm’. Albummet gik direkte ind som nummer 1 på albumhitlisten, og Dinesen fik overrakt en guldplade for over 10.000 solgte eksemplarer umiddelbart efter udgivelsen – lige pt er han blot et mulehår fra at få overrakt en platinplade.

Især med nummeret ‘Roll With Me’, der i flere uger var P4's mest spillede nummer, har den unge sønderjyde modtaget roser for sit solide sangskriverhåndværk, store stemme og sønderjyske sind. Ikke mindst har Jacob Dinesens voksende fanskare bragt den unge charmerende sangskriver på landevejen med mere end 100 koncerter i hele landet, allesammen udsolgte, med en god portion festivaljobs samt en udsolgt efterårsturné.

Fans i alle aldre har forgæves forsøgt at få fat i billetter til flere af Jacob Dinesens koncerter, og derfor ønsker den roste musiker sig nu at samle sit publikum under ét og samme tag til to helt særlige arrangementer i hver sin landsdel – både, så ingen (forhåbenligt) skal gå forgæves til hans koncerter, samt for at genskabe og samle alt det bedste fra de mange fantastiske oplevelser, Jacob Dinesen har delt med publikum på sine turnéer rundt om i Danmark. 

Med disse to helt særlige koncerter vil Jacob Dinesen skabe to unikke aftener til ære for publikum. Koncerterne fejrer en forrygende periode for Jacob Dinesen og vil forhåbentlig blive et brag af et startskud på det næste kapitel for den unge sønderjyde sammen med det trofaste publikum, der har været med ham hele vejen. 


Arrangør: Gazzværket